Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή Thinkfun

 • Thinkfun Παιχνίδι μαθηματικών με δυνάμεις

  13,90 €
  Το καλύτερο παιχνίδι μαθηματικών στον κόσμο διαθέτει πλέον..δυνάμεις!Το Math Dice Powers περιλαμβάνει ζάρι ειδικά σχεδιασμένο για τις δυνάμεις.Παίζοντας με αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι μαθηματικών θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και να απογειώσετε τις μαθηματικές σας δεξιότητες.Για να παίξετε, ρίχνετε τα δύο 12πλευρα ζάρια και υπολογίζετε τον αριθμό 'στόχο' χρησιμοποιώντας τον αριθμό που θα δείξει το μπλε ζάρι ως βάση και αυτόν που θα εμφανίσει το κόκκινο ως δύναμη.Στη συνέχεια ρίχνετε τα τρία εξάπλευρα ζάρια και καλείστε να σκεφτείτε μια αριθμητική πράξη που θα καταλήγει στον αριθμό αυτό ή θα τον πλησιάζει κατά το δυνατόν περισσότερο.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun - Συναρμολόγηση 4ων κομματιών

  6,00 €
  Χωρίστε τα τέσσερα κομμάτια του puzzle και στη συνέχεια επανασυνδέστε τα.Σας φαίνεται εύκολο; Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν!Κατάλληλο για ηλικίες 8+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun Συσκευάστε τα κομμάτια

  6,00 €
  Συσκευάστε τα κομμάτια έτσι ώστε το κάλυμμα να κλείνει εύκολα με όλα τα κομμάτια μέσα στον κύβο.Κατάλληλο για ηλικίες 8+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun Παιχνίδι μνήμης διάσπαση

  11,90 €
  Ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσετε τις μνημονικές σας ικανότητες,μέσα από μια διαδικασία παιχνιδιού που θας σας χαρίσει σίγουρα άφθονο γέλιο.Οι παίχτες καλούνται να απομνημονεύσουν μια σειρά αριθμών.Ακούγεται εύκολο;Δεν είναι… και αυτό γιατί όταν τραβήξουν την κάρτα 'διάσπασης' πρέπει να απαντήσουν σε κάποια αφελή ερώτηση, που όμως είναι ικανή να τους αποσπάσει την προσοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανασείρουν από τη μνήμη τους την ακολουθία των αριθμών.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun
 • Thinkfun Η Πέμπτη καρέκλα

  6,00 €
  Συνδυάστε τα τέσσερα κομμάτια σε σχήμα καρέκλας έτσι ώστε να σχηματιστεί μια μεγάλη καρέκλα. Μπορεί να μην είναι τόσο αναπαυτική,αλλά σίγουρο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον!Κατάλληλο για ηλικίες 8+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun Επιτραπέζιο Swish

  15,90 €
  Ταιριάξτε τις μπαλίτσες με τους κρίκους του ιδίου χρώματος και κάντε «Swish» σωρεύοντας από 2 μέχρι 12 κάρτες! Ο παίκτης με τα περισσότερα Swish μέχρι το τέλος του παιχνιδιού είναι και ο νικητής. Εθιστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες που ενδυναμώνει παράλληλα την χωρική νοημοσύνη και τις οπτικές σας ικανότητες. Αποτελείται από 60 μεγάλες διαφανείς κάρτες και ένα τσαντάκι για να τις αποθηκεύετε.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun Επιτραπέζιο Math Dice

  7,90 €
  Πρόκειται για το τέλειο συμπλήρωμα του δημοφιλούς παιχνιδιού Math Dice Jr.Ρίξτε τα 2 12-πλευρα ζάρια και πολλαπλασιάστε τους αριθμούς που θα σας τύχουν με αποτέλεσμα να καταλήξετε σε έναν αριθμό-στόχο.Στη συνέχεια,ρίξτε τα τρία απλά ζάρια και συνδυάστε τα τρία νούμερα που θα προκύψουν χρησιμοποιώντας την πρόσθεση,την αφαίρεση,τη διαίρεση και τον πολλαπλασιασμό με σκοπό να φτάσετε τον αριθμό-στόχο.Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε και εξισώσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Εξαιρετικό παιχνίδι που θα σας κάνει να δείτε τα μαθηματικά με άλλο μάτι!Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Thinkfun - Unhinged

  14,90 €
  Δέκα εξάγωνα συνδεδεμένα το ένα με το άλλο αρκούν για να αποτελέσουν μία ακόμα σπαζοκεφαλιά που θα σας διασκεδάσει και θα σας παιδέψει.Για να παίξετε δεν έχετε παρά να διπλώσετε τα κομμάτια στα σωστά σημεία ώστε να λύσετε κάθε μία από τις 40 προκλήσεις που σας παρουσιάζονται.Ο ιδιαίτερος τρόπος παιξήματος θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να μη μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.
 • Mini Mouth

  9,90 €
  Γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι που θα βελτιώσει αισθητά το λεξιλόγιό σας στα αγγλικά!Οι παίκτες τραβούν στη τύχη από 2 έως 5 γράμματα και ο πρώτος που θα φωνάξει τη λέξη που σχηματίζεται κερδίζει!Απλό, εκπαιδευτικό και δημιουργικό για μικρούς και μεγάλους το Mini Mouth θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε ταξίδια και εκδρομές.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής από την Thinkfun.