Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή Sigikid

 • Πάνινο Κρεμαστό

  19,00 €
  Κρεμαστό παιχνίδι για το καρότσι του μωρού. Με έντονα χρώματα και μαλακό,υποαλλεργικό ύφασμα. Μήκος 51 εκ. Ηλικία: 0+ ετών
 • Sigikid Πανάκι αγκαλιάς - Γαντόκουκλα 'Προβατάκι΄33εκ

  34,50 €
  Το χαριτωμένο προβατάκι της εταιρίας Sigikid είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών χρήσεων που μπορεί το παιδί να χρησιμοποιήσει από την πρώτη βρεφική ηλικία. Σε πρώτη φάση το χρησιμοποιείτε ως πανάκι παρηγοριάς- κομφόρτερ για να συντροφεύει τα μωρά κατά την απουσία σας. Ο συνδυασμός των υφασμάτων, οι διάφορες προεξοχές και οι πολύχρωμες λεπτομέρειες το καθιστούν και ως ένα πρώτο παιχνίδι εξερεύνησης! Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν το χρησιμοποιείτε ως γαντόκουκλα για κουκλοθέατρο. Είναι κατάλληλο από 0 έως 4 ετών. Κατασκευασμένο από βαμβακερό και πολυεστερικό ύφασμα. Διαστάσεις: 15x11x33 εκ.Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Sigikid Πανάκι αγκαλιάς - Γαντόκουκλα 'Προβατάκι΄

  22,51 €
  Αναλυτική περιγραφή Υφασμάτινο κομφόρτερ-γαντόκουκλα 'Προβατάκι' με κόμπους στις άκρες για το στόμα, από την εταιρεία Sigikid. Κατασκευάζεται από υποαλλεργικά υφάσματα και μη τοξικά υλικά με μαλακή υφή για να συντροφεύει τα παιδιά στις πρώτες στιγμές της ζωής τους. Πρόκειται για ένα προϊόν απόλυτα ασφαλές για βρέφη. Ηλικία Από 0 μέχρι 2 ετών. Διαστάσεις 16 χ10 x 3 εκατοστά.
 • Sigikid Πανάκι αγκαλιάς - γαντόκουκλα 'Αλεπού' 33εκ.

  34,99 €
  Η χαριτωμένη αλεπουδίτσα της εταιρίας Sigikid είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών χρήσεων που μπορεί το παιδί να χρησιμοποιήσει από την πρώτη βρεφική ηλικία. Σε πρώτη φάση το χρησιμοποιείτε ως πανάκι παρηγοριάς- κομφόρτερ για να συντροφεύει τα μωρά κατά την απουσία σας. Ο συνδυασμός των υφασμάτων, οι διάφορες προεξοχές και οι πολύχρωμες λεπτομέρειες το καθιστούν και ως ένα πρώτο παιχνίδι εξερεύνησης! Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν το χρησιμοποιείτε ως γαντόκουκλα για κουκλοθέατρο. Είναι κατάλληλο από 0 έως 4 ετών. Κατασκευασμένο από βαμβακερό και πολυεστερικό ύφασμα. Κατάλληλο από 0+ μηνών Διαστάσεις Π150 x Y330 x Β120 χιλ.
 • Sigikid Κρεμαστό δρακάκι

  18,00 €
  Κρεμαστό δρακάκι για το αυτοκίνητο.Διαστάσεις : 100 x 350 x 20 εκ. Ηλικία : 0+ ετών
 • Sigikid Βρεφικό ρομποτάκι δραστηριοτήτων 25εκ.

  22,90 €
  Βρεφικό , υφασμάτινο παιχνίδι δραστηριοτήτων από την εταιρεία Sigikid. Το πλήρως εξοπλισμένο ρομπότ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνοδεύει τη σημαντική περίοδο ανάπτυξης του μωρού. O δακτύλιοs -κεραία του ρομπότ είναι ιδανικός για την πρώτη οδοντοφυΐα του παιδιού. Η κουδουνίστρα -κρίκος , τα ζωηρά χρώματα και η μαλακή υφή του παιχνιδιού το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή διασκέδασης και ψυχαγωγίας των μικρών μας φίλων. Πλένεται στους 30 βαθμούς.Κατάλληλο από 0+ μηνώνΔιαστάσεις 25 χ 10 χ 5 εκ.