Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή Recent Toys

 • Planets

  12,50 €
  Ένας πλανήτης μπορεί να περιστραφεί αν είναι στη σωστή θέση σε σχέση με τους άλλους πλανήτες! Οι πλανήτες μπορούν να κλειδώσουν και να απελευθερώσουν ο ένας τον άλλον.Σκοπός σας είναι να βρείτε τις σωστές επιτρεπτές τροχιές των πλανητών έτσι ώστε η κάθε πλευρά της πυραμίδας να αποκτήσει το ίδιο χρώμα.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής-puzzles από την Recent Toys.
 • Mirrorkal You & Einstein

  15,90 €
  Το Mirrorkal You & Einstein είναι μία προκλητική δοκιμασία που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παίκτες να δοκιμαστούν στα όρια.Να είστε έτοιμοι για το εντελώς απροσδόκητο καθώς μόνο μετά την επίλυση του θα καταλάβετε πλήρως το παζλ και το καινοτόμο της ιδέας του.Ποτέ πριν ένα φαινομενικά απλό παζλ ολίσθησης δεν ήταν τόσο διαβολικά περίπλοκο.Σκοπός του παζλ είναι να καταφέρετε να σχηματίσετε πρώτα τον εαυτό σας σε έναν καθρέφτη και μετά την εικόνα του Αϊνστάιν που είναι και αρκετά πιο δύσκολο.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής-puzzles από την Recent Toys.
 • Mirrorkal Escher

  15,90 €
  Σε αυτό το παιχνίδι πέντε από τις δημιουργίες του Escher έχουν μετατραπεί έξυπνα σε ένα παζλ από το διάσημο εφευρέτη Ivan Moscovich,ο οποίος συναντήθηκε με τον MC Escher πρόσωπο με πρόσωπο το 1964.Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο ταίριασμα από αυτό μεταξύ των δύο ιδιοφυϊών δημιουργών.Βγάλτε τους κύβους από την βάση και προσπαθήστε να σχηματίσετε με την σειρά τις πέντε εικόνες του Escher που βλέπετε στην πίσω πλευρά της συσκευασίας.Προσπαθήστε σκληρά γιατί ο στόχος είναι πιο δύσκολος απʼ ότι φαίνεται στην αρχή.Κατάλληλο για ηλικίες 7+ ετών.Παιχνίδια λογικής-puzzles από την Recent Toys.
 • Crossteaser

  12,50 €
  Είναι ένα μοναδικό 3D παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.Συναρπαστικό στην απλότητα του είναι αρκετά δύσκολο να επιλυθεί.Αποτελείται από οχτώ ίδιους χρωματισμένους πολυκύβους σε σχήμα τρισδιάστατου σταυρού όπου η κάθε μια από τις έξι έδρες που μπορεί να εξέχει από την βάση έχει διαφορετικό χρώμα.Μπορούν να περιστραφούν γύρω από δυο άξονες και να μετακινηθούν στην βάση του Crossteaser.Με αυτό τον τρόπο κάθε κίνηση προκαλεί την εμφάνιση διαφορετικού χρώματος στην συγκεκριμένη θέση.Σκοπός του παιχνιδιού είναι να καταφέρετε τους οχτώ πολυκύβους να έχουν το ίδιο χρώμα στις δυο πλευρές της βάσης.Κατάλληλο για ηλικίες 6+ ετών.Παιχνίδια λογικής-puzzles από την Recent Toys.
 • Bronco

  6,00 €
  Το αλογάκι Bronco είναι αποφασισμένο να ξεφύγει από τον πεταλοειδή φράκτη που είναι εγκλωβισμένο.Αλλά υπάρχει μόνο ένα σημείο όπου ο Βronco μπορεί να περάσει το φράκτη.Μπορείτε να το βοηθήσετε;Οδηγήστε το με περιστροφικές και κινήσεις μπρος πίσω στο σημείο απελευθέρωσης όπως δείχνει η εικόνα 1 στη συσκευασία.Στην εικόνα 2 βλέπετε τις δυνατές κινήσεις του Bronco. Προσοχή! Κάθε μετακίνηση πρέπει να γίνεται απαλά και χωρίς να ασκηθεί δύναμη.Κατάλληλο για ηλικίες 6+ ετών.Παιχνίδια λογικής-puzzles από την Recent Toys.