Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή Miniland

 • Miniland Μουσικό Παιχνίδι Τρομπέτα

  14,00 €
  Μουσική τρομπέτα με δύο πλήκτρα και φως, ιδανική για τους μικρούς μας φίλους για να παίζουν και να συνθέτουν τις δικές τους μελωδίες.Κατάλληλο από ηλικία 12+ μηνώνΔιαστάσεις : 24 εκ.
 • Miniland Μουσικό Παιχνίδι Κιθάρα

  15,00 €
  Μικρή πλαστική κιθάρα σε κόκκινο χρώμα, ιδανική για τους μικρούς μας φίλους για να παίζουν και να συνθέτουν τις δικές τους μελωδίες. Διαθέτει ήχο και φως.Κατάλληλο από ηλικία 12+ μηνώνΔιαστάσεις : 16 εκ.
 • Miniland Μουσικό παιχνίδι Πιάνο

  15,00 €
  Πιανάκι με τρία πλήκτρα και φως, ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους για να παίζουν και να συνθέτουν τις δικές τους μελωδίες.Κατάλληλο από ηλικία 12+ μηνώνΔιαστάσεις : 24 x 24 εκ.
 • Miniland Μαγνητικό Παιχνίδι "Διαστημικό Ταξίδι"

  12,00 €
  Γίνε ένας μικρός αστροναύτης και ταξίδεψε στο διάστημα! Ένα παιχνίδι μνήμης και φαντασίας, που ενθαρρύνει τα παιδιά να εξερευνήσουν το διάστημα.Κατάλληλο από ηλικία 3+Διαστάσεις: 21,5 x 44 εκ.
 • Miniland Κατασκευή με Τουβλάκια 40pcs

  14,00 €
  Ένα σύνολο από 40 πολύχρωμα τουβλάκια, σκεπές και ρόδες για να έχετε αμέτρητες επιλογές κατασκευής. Αυτό είναι ένα παιχνίδι κατασκευής που γίνεται με εύκαμπτα, μαλακά και αθόρυβα πλαστικά κομμάτια, κατάλληλα για παιδιά.Κατάλληλο από ηλικία 3+Διαστάσεις :35 x 23 x 9 εκ