Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή GIGAMIC

 • Tortuga – Επιτραπέζιο παιχνίδι
  • -10,00 €

  Tortuga - Επιτραπέζιο παιχνίδι

  10,00 € 20,00 €
  Δύο ομάδες αποτελούμενες από 8 χελώνες έρχονται αντιμέτωπες σε ένα ερημονήσι.Σκοπός της κάθε ομάδας είναι μία από τις χελώνες της να φτάσει στην άλλη άκρη του νησιού όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 παίκτες, ηλικίας 8+. Μέση διάρκεια παιχνιδιού 10-20 λεπτά.Περιέχει οδηγίες στα Ελληνικά.
 • Splash attack
  • -5,00 €

  Splash attack

  15,00 € 20,00 €
  Εννέα χρωματιστά ψάρια κολυμπούν ήσυχα ανάμεσα σε πεινασμένα κόκκινα πιράνχα. Ρίξε τα ζάρια και πιάσε το αντίστοιχο ψάρι ή ρίξε το ζάρι και ξεκίνησε ένα ξέφρενο αγώνα για φαγητό καθώς οι παίκτες προσπαθούν να είναι οι πρώτοι που θα πιάσουν ένα πιράνχα. Τα ψάρια μπορούν να πιαστούν, να φαγωθούν ή να ριχτούν ξανά πίσω στο παιχνίδι. Φάε τρία ψάρια για να κερδίσεις το παιχνίδι!Ένα παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες ηλικίας 5+.Περιέχει ελληνικές οδηγίες.
 • Pylos Classic
  • -2,00 €

  Pylos Classic

  28,00 € 30,00 €
  Σε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι κάθε παίκτης έχει στη διάθεσή του 15 ξύλινους βόλους. Ο κάθε παίκτης με τη σειρά προσπαθεί να χτίσει μια πυραμίδα, προσπαθώντας να κρατήσει όσο πιο πολλούς βόλους μπορεί για το τέλος, ώστε αυτός να είναι ο παίκτης που θα ολοκληρώσει την πυραμίδα.Παιχνίδι στρατηγικής για 2 παίκτες Ηλικία: 8 ετών και άνω Μέση διάρκεια του παιχνιδιού: 15 λεπτά.
 • Kakuzu Classic (Multi Sudoku)
  • -2,00 €

  Kakuzu Classic (Multi Sudoku)

  28,00 € 30,00 €
  Το Kakuzu σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες πάνω στο ταμπλό του Sudoku. Κάθε αριθμός πρέπει να υπάρχει μόνο μία φορά ανά γραμμή, ανά στήλη και ανά τετράγωνο. Στην αρχή όλοι οι αριθμοί είναι έξυπνα κρυμμένοι πίσω από πέτρες. Τραβήξτε έναν αριθμό από το πουγκί για να δειτε ποιον αριθμό πρέπει να βρείτε στο ταμπλό, αφαιρώντας μία από τις 81 πέτρες. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να κρατήσετε την πέτρα και να δοκιμάσετε ξανά. Αν όχι, δίνετε την πέτρα στον επόμενο παίκτη και τώρα είναι η σειρά του να βρει τον αριθμό. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τις περισσότερες πέτρες έως το τέλος του παιχνιδιού για να είστε ο νικητής! Οπως και στο Sudoku χρειάζεται λογική, διαίσθηση και παρατηρητικότητα.Αριθμός παικτών: 1-4Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 20 λεπτάΕλληνικές οδηγίεςΗλικία: 8+