Λίστα προϊόντων κατά κατασκευαστή Fisher Price

 • Fisher-Price All-In-One Panda Χαλάκι Δραστηριοτήτων Πάντα (GJD28)

  29,95 €
  Παιχνίδι και ασκήσεις μέσα ή έξω από το σπίτι.Το μωρό μπορεί να παίζει μπρούμυτα με μεγάλη άνεση σε αυτό το παπλωματάκι της Fisher-Price.
  Τα μωρά θα ενδυναμώσουν τον αυχένα και τους βασικούς μύες τους καθώς σπρώχνουν για να παίξουν με τα παιχνίδια ή απλά ξαπλώνουν σε αυτό το πολύ μαλακό πάπλωμα.
  Άνετο παπλωματάκι για να παίζετε με το μωρό σας. Η κουδουνίστρα με το σήμα ειρήνης, το μπιμπερό και το φύλλο οδοντοφυΐας κάνουν πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι μπρούμυτα.
  Διπλώνει εύκολα και έχει λαβή για να το παίρνετε μαζί σας παντού. Αν λερωθεί, απλά βάλτε το στο πλυντήριο ρούχων (αφού αφαιρέσετε τα παιχνίδια).

  Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Fisher Price Μουσικός Προβολέας Ιπποπόταμος (FGG89)

  24,95 €
  Τοποθετήστε αυτό το γλυκό ιπποποταμάκι της Fisher-Price στο δωμάτιο του μωρού για να απολαύσει
  φωτεινά αστεράκια και νανουρίσματα και ήχους της φύσης διάρκειας 30 λεπτών.
  Με θόλο στην πλάτη του που προβάλλει αστεράκια στο δωμάτιο του μωρού
  3 λειτουργίες με μουσική ή ήχους διάρκειας έως και 30 λεπτών
  Μαλακό κεφαλάκι και πόδια

  Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Fisher Price Μουσικός Προβολέας Ιπποπόταμος (CGN86)

  24,95 €
  Τοποθετήστε αυτό το γλυκό ιπποποταμάκι της Fisher-Price στο δωμάτιο του μωρού για να απολαύσει φωτεινά αστεράκια και νανουρίσματα και ήχους της φύσης διάρκειας 30 λεπτών.
  Με θόλο στην πλάτη του που προβάλλει αστεράκια στο δωμάτιο του μωρού
  3 λειτουργίες με μουσική ή ήχους διάρκειας έως και 30 λεπτών
  Μαλακό κεφαλάκι και πόδια

  Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Fisher Price Μαλακό Βιβλιαράκι Δραστηριοτήτων (GJD37)

  17,96 €
  Μια ιστορία που μπορεί να αισθανθεί το μωρό σας.
  Το μικρό αρκουδάκι πήγε βόλτα για να επισκεφτεί τους φίλους του. Στο δρόμο, έπαιξε κρυφτό με τον βραδύποδα, χάιδεψε τα κατσικάκια και έπαιξε με ένα μωρό κοάλα.
  Με αυτό το μαλακό βιβλίο δραστηριοτήτων, το μωρό μπορεί να ανακαλύψει διασκεδαστικές ιστορίες με χαριτωμένα ζωάκια.
  Αγκαλίτσες στη βόλτα.
  Αυτό το φορητό αρκουδάκι είναι ένα πολύ μαλακό βιβλιαράκι που απασχολεί ευχάριστα το μωρό. Προσφέρει τρυφερές αγκαλίτσες, όπου κι αν πάτε με το μωρό σας.Εκεί όπου η εκπαίδευση συναντά το παιχνίδι.​
  Αισθήσεις: Μια ποικιλία υλικών, ένας καθρέφτης και ήχοι αναπτύσσουν την αίσθηση της αφής, της όρασης και της ακοής του μωρού.
  Λεπτή Κινητική Ανάπτυξη: Το να πιάνει και να αλλάζει τις σελίδες αλλά και το παιχνίδι με δραστηριότητες, όπως η τοποθέτηση του παιχνιδιού οδοντοφυΐας μέσα και έξω από την τσέπη, συμβάλλει στην ενίσχυση της επιδεξιότητας του μωρού σας και του συντονισμού όρασης-κίνησης χεριών.
  Αίσθηση Ασφάλειας: Ο μεγάλος καθρέφτης επιτρέπει στο μωρό σας να ανακαλύψει το δικό του γλυκό πρόσωπο. (Έι, αυτός είμαι εγώ!)

  Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Fisher Price Κύβος Με Σχήματα

  9,99 €
  Νέος κύβος με σχήματα Fisher Price. Περιλαμβάνει 10 διαφορετικούς κύβους για ταξινόμηση. Με εύκολη λαβή μεταφοράς και χώρο αποθήκευσης των κύβων στο εσωτερικό για να ξεκινάτε τη διασκέδαση ξανά και ξανά.Κατάλληλο από 6+ μηνών
 • Fisher Price Εκπαιδευτικό Χειριστήριο

  13,00 €
  Το μικρό σας θα μπει στον κόσμο των διαδραστικών παιχνιδιών με αυτό το Χειριστήριο της σειράς Παίζω & Μαθαίνω, που παρουσιάζει δύο τρόπους παιχνιδιού και πολλές δραστηριότητες! Όταν το παιδί μετακινήσει το μοχλό και πατήσει τα κουμπιά με τα γράμματα και τους αριθμούς, θα ακούσει διασκεδαστικά τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που μαθαίνουν αριθμούς, σχήματα, χρώματα και πολλά άλλα! Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι. Μάθηση: Διασκεδαστικά τραγουδάκια και φράσεις μαθαίνουν αριθμούς, το αλφάβητο, σχήματα, χρώματα και πολλά άλλα! Λεπτή Κινητικότητα: Καθώς τα μικρά δαχτυλάκια πιάνουν και πατάνε τα κουμπιά, ενισχύονται οι δεξιότητες και ο συντονισμός όρασης-κίνησης. Φαντασία & Δημιουργικότητα: Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός ενθαρρύνει το παιχνίδι μίμησης και τη φαντασία του μωρού!Κατάλληλο από 6+ μηνώνΔιαστάσεις: M: 16 Π: 7 Υ: 20 cm
 • Fisher Price Βραδύπους Κρεμαστό Καροτσιού (GHL39)

  15,95 €
  Το Μαλακό Ζωάκι Καροτσιού της Fisher-Price είναι ένα γλυκό φιλαράκι για το μωρό σας.
  Προσαρμόζεται εύκολα, στο καρότσι ώστε, το μωρό σας να μπορεί να εξερευνήσει την απαλή του υφή, τον καθρέφτη και την κίνηση που έχει, όπου κι αν βρίσκεστε!
  Απλά πιάστε και τραβήξτε προς τα κάτω το χέρι του για να δείτε το ζωάκι να "σκαρφαλώνει" πάλι στο κλαδί!
  Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι.
  Αισθήσεις: Μία ποικιλία υφών, όπως το απαλό ύφασμα στο σώμα, το μαλακό κλαδί και τα κυματιστά φύλλα, αναπτύσσουν την αίσθηση της αφής του μωρού καθώς, τα εξερευνά.
  Κινητική Ανάπτυξη: Φτάνοντας το ζωάκι και πιάνοντας και τραβώντας το χέρι του για να το δει να "σκαρφαλώνει" στο κλαδί, το μωρό αναπτύσσει τις κινητικές του ικανότητες.
  Περιέργεια & Ανακαλύψεις: Το ζωάκι παρουσιάζει στο μωρό σας την έννοια "δράσης-αντίδρασης" καθώς, ανακαλύπτει πώς μπορεί να το κάνει να κουνηθεί τραβώντας το χέρι του.

  Κατάλληλο από 0+ μηνών
 • Fisher Price Παιχνίδι Μνήμης Μαστοράκος

  4,98 €
  Βρείτε και ταιριάξτε όσο το δυνατόν περισσότερα ζευγάρια με τον Μαστοράκο και τους φίλους του και βγείτε νικητές! Περιέχονται 54 κάρτες και φυλλάδιο οδηγιών.Κατάλληλο από 3+ ετών
 • Fisher Price Μαλακό και φωτεινό αλογάκι της θάλασσας

  19,99 €
  Η πρώτη του αγκαλιά…ο πρώτος του φίλος για τον ύπνο! Με ήχους της θάλασσας και μελωδίες. Σε 2 σχέδια. Πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.• Απαιτούνται 2 μπαταρίες ΑΑ ψευδαργύρου-άνθρακα. Κατάλληλο από 0+ μηνών